پیام تبریک رئیس دانشگاه لرستان به‌مناسبت هفته فراجا

۱۴۰۲/۰۷/۱۵

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، با صدور پیامی، فرارسیدن هفته نیروی انتظامی (فراجا) را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن پیام رئیس دانشگاه لرستان به این شرح است:

بسم ‌الله الرحمن الرحیم

تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی ایران همواره مشحون و مملو از افتخارها و سربلندی‌هایی است که صفحات این کتاب درخشان به واسطه رشادت‌های فرزندان مؤمن، جان بر کف و انقلابی این مرز و بوم رقم خورده است.

بدون شک بخش بسیار بزرگی از این صفحات زرین، مرهون تلاش‌های مخلصانه، مؤمنانه و بی‌دریغ فرزندان این مرز و بوم است که پای در راه حفظ نظم و ارزش‌های این انقلاب نهاده و در این مسیر، لباس سبز خدمت و ایثار را بر تن کردند.

اینجانب فرارسیدن هفته فراجا را فرصت مغتنمی می‌دانم تا از اقدامات مقتدرانه و هوشمندانه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (فراجا) در تأمین نظم و امنیت پایدار و از زحمات شبانه‌روزی جان برکفان این نیروی انقلابی و ولایت‌مدار، تقدیر و تشکر شود.

ضمن تبریک این ایام به عزیزان فراجا در سراسر ایران اسلامی و همچنین خدمت سردار الهی، فرمانده محترم انتظامی استان لرستان و همکاران گرانقدر ایشان، دوام توفیقات سبزپوشان فراجا را از درگاه احدیت خواستارم.

۱۴۰۲/۰۷/۱۵ - ۱۰:۱۱