تهیه و توزیع 150 بسته نوشت‌افزار برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند با همکاری سازمان بسیج اساتید لرستان و مؤسسه باب‌الحوائج (ع)

۱۴۰۲/۰۷/۰۴

با همکاری مشترک سازمان بسیج اساتید استان لرستان، جمعی از اساتید نیکوکار دانشگاه لرستان و مؤسسه خیریه باب‌الحوائج (ع) محله کوی علی‌آباد خرم‌آباد، تعداد 150 بسته لوازم التحریر (نوشت افزار) برای دانش‌آموزان کم‌بضاعت و نیازمند این محله، تهیه و توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، برنامه‌ریزی برای تهیه این بسته‌های دانش‌آموزی، توسط معاونت سازندگی و محرومیت‌زدایی سازمان بسیج اساتید استان لرستان با همکاری مؤسسه خیریه باب‌الحوائج (ع) صورت گرفت.

مسئولیت معاونت سازندگی و محرومیت‌زدایی سازمان بسیج اساتید استان لرستان برعهده دکتر فروهرمهر، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان است.

اساتید نیکوکار دانشگاه لرستان در این اقدام خداپسندانه، اخلاقی و انسانی مشارکت کردند و بسته‌های تهیه شده با جامعه مخاطب دانش‌آموزان کم‌بضاعت محله کوی علی‌آباد خرم‌آباد که از محلات کم‌برخوردار شهر است تهیه و توزیع شد.

در همین رابطه، دکتر علی نظری، به‌عنوان رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، سرهنگ ویسکرمی (سازمان بسیج اساتید استان لرستان)، دکتر فروهر مهر، معاون سازندگی و محرومیت‌زدایی سازمان بسیج اساتید استان لرستان و مسئول هماهنگی گروه‌های جهادی تخصصی اساتید لرستان، دکتر غلام‌حسین حسینی، از اساتید نیکوکار دانشگاه لرستان و رسول پاکدل، مدیر مؤسسه خیریه باب‌الحوائج (ع) محله کوی علی‌آباد خرم‌آباد، عصر روز سه‌شنبه، 4 مهرماه سال جاری در مؤسسه مذکور حضور یافتند تا اقدام به توزیع بسته‌های خیریه تهیه‌شده در بین دانش‌آموزان کم بضاعت این محله کنند.

در این برنامه، رسول پاکدل، رئیس هیئت مدیره مؤسسه خیریه باب‌الحوائج (ع) محله کوی علی‌آباد خرم‌آباد، گزارشی از برخی مهم‌ترین فعالیت‌های خیریه این مؤسسه ارائه کرد.

دکتر علی نظری، رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان نیز در سخنان کوتاهی، این‌گونه اقدامات را در راستای رفتار و فرهنگ قرآنی دانست و خواهان تقویت این‌‌چنین فعالیت‌هایی شد.

۱۴۰۲/۰۷/۰۴ - ۲۰:۴۳