کرسی علمی، ترویجی با موضوع دفاع مقدس در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۲/۰۷/۰۱

همزمان با ایام گرامیداشت هفته دفاع مقدس، کرسی علمی، ترویجی با موضوع «استراتژی جمهوری اسلامی ایران در عملیات‌های هشت سال دفاع مقدس» در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کرسی، روز دوشنبه، سوم مهرماه سال جاری، ساعت 10:30 صبح در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

ارائه‌دهنده در این کرسی، دکتر مهدی شاهین است. دکتر مهدی شاهین، دانشیار علوم سیاسی دانشگاه لرستان و معاون دانشجویی این دانشگاه است.

دکتر محسن بیات، استادیار روابط بین‌الملل دانشگاه لرستان و دکتر داریوش نظری، استادیار تاریخ دانشگاه لرستان، ناقدان در این کرسی هستند.

مدیریت نشست کرسی مذکور برعهده دکتر شهرام رهنما، استادیار تاریخ دانشگاه لرستان است.

از اعضای هیئت علمی، دانشجویان و یاوران علمی (کارکنان) علاقه‌مند، دعوت می‌شود در این کرسی حضور یابند.

مدت حضور در این کرسی به‌عنوان ساعت فرهنگی، محسوب می‌شود.

کرسی مذکور با همکاری سازمان بسیج اساتید استان لرستان، کانون بسیج اساتید دانشگاه لرستان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

کرسی‌های علمی، ترویجی با هدف گسترش فرهنگ گفت‌وگوی علمی در سطح دانشگاه‌ها برگزار می‌شوند.

۱۴۰۲/۰۷/۰۱ - ۰۸:۵۲