کسب مدال طلای مسابقات هفت‌سنگ انفرادی المپیاد دانشجویان بین‌الملل کشور توسط دانشجوی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۶/۲۸

علیرضا سروری، دانشجوی غیرایرانی (بین‌الملل) مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه لرستان موفق شد مقام نخست و مدال طلای مسابقات هفت‌سنگ انفرادی نخستین المپیاد دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های کشور را کسب کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دانشجویان دانشگاه‌های صنعتی اصفهان و ایلام نیز به‌ترتیب رتبه‌ها و عناوین دوم و سوم مسابقات هفت‌سنگ را کسب کردند.

نخستین المپیاد دانشجویان بین‌الملل (غیرایرانی) دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور از تاریخ 27 شهریورماه سال جاری به‌میزبانی دانشگاه ارومیه آغاز شده است.

این المپیاد تا 30 شهریورماه ادامه دارد.

علیرضا سروری، دانشجوی غیرایرانی (بین‌الملل) دانشگاه لرستان و اهل کشور افغانستان است.

رئیس اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان که زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه فعالیت می‌کند محسن اقبالی است.

همچنین، دکتر غلام‌حسین حسینی، مدیریت گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان (حوزه کاری دانشجویان بین‌الملل) را عهده‌دار است.

۱۴۰۲/۰۶/۲۸ - ۲۰:۳۸