نشست کمیته نظارت بر سراهای دانشجویی غیردولتی لرستان در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید برگزار شد

۱۴۰۲/۰۶/۲۸

در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید، نشست کمیته نظارت بر سراهای دانشجویی غیردولتی و خودگردان لرستان به ریاست دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، صبح روز سه‌شنبه، 28 شهریورماه سال جاری با حضور اعضاء در اتاق کار معاون دانشجویی دانشگاه لرستان (دکتر مهدی شاهین) برگزار شد تا در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید درباره چگونگی استفاده از سراهای دانشجویی غیردولتی و خودگردان، تصمیم‌گیری شود.

برخی خوابگاه‌داران دانشجویی نیز در این نشست حضور داشتند و نقطه‌نظرات پیشنهادی خود را در رابطه با چگونگی استفاده از سراهای دانشجویی غیردولتی بیان کردند.

همچنین نمایندگان استانداری لرستان نیز در این نشست حضور داشتند.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در این نشست تأکید کرد تلاش همه اعضای کمیته باید این باشد که کیفیت خدمات‌دهی سراهای دانشجویی دولتی و غیردولتی به دانشجویان متناسب با قوانین و مقررات، ارتقاء یابد؛ زیرا دانشجویان سرمایه‌های آینده‌ساز مملکت هستند.

دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان از هر نظر، در حال اقدامات آمادگی برای آغاز سال تحصیلی جدید هستند.

۱۴۰۲/۰۶/۲۸ - ۱۱:۳۳