درخشش انجمن علمی دانشجویی شیمی دانشگاه لرستان در هفتمین مجمع اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی شیمی کشور

۱۴۰۲/۰۶/۲۷

انجمن علمی دانشجویی شیمی دانشگاه لرستان در هفتمین مجمع اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی شیمی کشور به‌عنوان یکی از پنج انجمن برتر علمی دانشجویی دوره ششم اتحادیه انتخاب شد و مهدیس مرساقیان، دبیر انجمن علمی دانشجویی شیمی دانشگاه لرستان مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، هفتمین مجمع اتحادیه انجمن‌های علمی، دانشجویی سراسر کشور با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی کرمانشاه به‌میزبانی این دانشگاه برگزار شد.

این مجمع در روزهای 19 و 20 شهریورماه سال جاری با حضور مهندس صفری، معاون مدیرکل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، صالح‌نیا، کارشناس اتحادیه‌ها و انجمن‌های علمی وزارت علوم و دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی شیمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به‌میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد.

در این مجمع علاوه بر اینکه انجمن علمی دانشجویی شیمی دانشگاه لرستان به‌عنوان یکی از پنج انجمن علمی دانشجویی شیمی برتر دوره ششم مجمع انتخاب و تقدیر شد مهدیس مرساقیان، دبیر انجمن علمی دانشجویی شیمی دانشگاه لرستان به‌عنوان یکی از اعضای شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی شیمی کشور انتخاب شد.

گفتنی است انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه فعالیت می‌کند.

۱۴۰۲/۰۶/۲۷ - ۰۸:۲۳