آیین سوگواری مناسبت‌های پایانی ماه صفر با حضور دانشجویان طرح حامیم در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۶/۲۵

همزمان با فرارسیدن سالروز شهادت حضرت امام رضا (ع)، آیین سوگواری معنوی، دینی، مذهبی دانشجویی روزهای پایانی ماه صفر، با حضور دانشجویان شرکت‌کننده در دومین طرح حامیم (توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، اجتماعی، سیاسی) استان لرستان در گلزار شهدای گمنام دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، شامگاه جمعه، 24 شهریورماه سال جاری، این آیین معنوی با حضور دانشجویان دختر و پسر، رئیس دانشگاه لرستان (دکتر علی نظری)، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان (حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود)، سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان (حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی)، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان (دکتر محمد حیاتی)، برخی رؤسای دانشگاه‌های استان لرستان و برخی مداحان برگزار شد.

در این آیین معنوی، دینی، مذهبی، دانشجویان و سایر شرکت‌کنندگان به سوگواری ایام رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص)، شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت حضرت امام رضا (ع) پرداختند.

قرائت آیاتی از قرآن کریم و قرائت زیارت عاشورا از بخش‌های این آیین معنوی بود.

همچنین، برخی مداحان به مداحی پرداختند و دانشجویان با سینه‌زنی، در سوگ فرارسیدن سالروز شهادت حضرت امام رضا (ع) نشستند.

در این آیین، متناسب با ایام سوگواری روزهای پایانی ماه صفر، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدنواب موسوی، از مدرسان حوزه و دانشگاه و کارشناس مذهبی، درباره سبک زندگی اسلامی با استناد به آموزه‌ها و سیره زندگی پیامبر گرامی اسلام (ص)، حضرت امام حسن مجتبی (ع) و حضرت امام رضا (ع) پرداخت.

حجت‌الاسلام و المسلمین موسوی خطاب به دانشجویان دختر و پسر شرکت‌کننده در این آیین معنوی، توضیح داد که امید داشتن و نگاه مثبت به رویداد‌ها، اتفاقات و حوادث از جمله خصوصیات سبک زندگی دینی و اسلامی است.

وی تبیین کرد یک فرد مسلمان، همواره باید نسبت به آینده امیدوار باشد و فرد مسلمان، اهل بی‌تفاوتی، انفعال و ناامیدی نیست.

مدرس حوزه و دانشگاه به این نکته اشاره کرد که عبادت و اجرای احکام دینی باعث نشاط و امید معنوی می‌شود.

وی در بخش دیگری از گفته‌هایش، یاد و خاطره شهیدان والامقام را که در راه خدا به جهاد پرداختند و شهید شدند گرامی داشت.

گفتنی است دومین دوره طرح حامیم (توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، اجتماعی، سیاسی) استان لرستان از صبح روز پنجشنبه، 23 شهریورماه سال جاری به میزبانی دانشگاه لرستان آغاز شد و به‌مدت چند روز در این دانشگاه، تداوم دارد.

برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی و گفت‌وگومحور دانشجویی از بخش‌های این طرح است.

متولی اصلی برگزارکننده طرح حامیم در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور است که با همکاری و همیاری تیم‌های مدیریتی دانشگاه‌ها، اجرا می‌شود.

دانشجویان فعال فرهنگی، اجتماعی، سیاسی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور از جمله دانشگاه‌های استان لرستان به‌عنوان حلقه‌های میانی تعریف‌شده در طرح حامیم، نقش‌آفرینی می‌کنند.

۱۴۰۲/۰۶/۲۵ - ۰۶:۵۸