موافقت هیئت ممیزه دانشگاه لرستان با ارتقای مرتبه علمی شش عضو هیئت علمی این دانشگاه به دانشیار

۱۴۰۲/۰۶/۲۲

در نشست هیئت ممیزه دانشگاه لرستان با ارتقای مرتبه علمی تعداد شش عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان به «دانشیار»، موافقت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، صبح روز چهارشنبه، 22 شهریورماه سال جاری، یازدهمین نشست از دور پنجم هیئت ممیزه دانشگاه لرستان به ریاست دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، پرونده علمی متقاضیان ارتقای مرتبه علمی، بررسی شد و مورد بحث و تبادل نظر اعضاء قرار گرفت.

در نشست مذکور، برپایه رأی‌گیری، با ارتقای مرتبه علمی تعداد شش عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان موافقت شد.

اسامی ارتقاءیافتگان براساس حروف الفبا:

1_ دکتر عیدی بازگیر؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی گیاهپزشکی؛ ارتقاء به دانشیار.

2_ دکتر بهمن پری‌زادیان‌کاوان؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم دامی؛ ارتقاء به دانشیار.

3_ دکتر محسن رشیدی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی اقتصاد و حسابداری؛ ارتقاء به دانشیار.

4_ دکتر رضا قائدرحمتی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی معدن؛ ارتقاء به دانشیار.

5_ دکتر مجتبی گراوند؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی تاریخ و باستان‌شناسی؛ ارتقاء به دانشیار.

6_ دکتر علی‌حیدر نصرالهی؛ عضو هیئت علمی گروه آموزشی علوم آب؛ ارتقاء به دانشیار.

۱۴۰۲/۰۶/۲۲ - ۱۴:۱۵