فراخوان مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم در قالب برنامه فارابی برای حمایت از برخی طرح‌های پژوهشی اعضای هیئت علمی

۱۴۰۲/۰۶/۲۲

مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در یک فراخوان در قالب برنامه فارابی و در راستای اجرای تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه فدرال کازان روسیه، اعلام کرد از برخی طرح‌های پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری کشور حمایت می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، اعضای هیئت علمی علاقه‌مند می‌توانند پس از یافتن همکار پژوهشی در دانشگاه فدرال کازان روسیه و تعریف پروژه مشترک، از تاریخ اول مهرماه سال جاری نسبت به بارگذاری طرح‌نامه پیشنهادی در تارنمای مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره حوزه‌های موضوعی مورد حمایت، تصویر زیر را مطالعه کنید.

همچنین، اعضای هیئت علمی علاقه‌مند، به تارنمای مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم مراجعه کنند.

آدرس اینترنتی مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری:

۱۴۰۲/۰۶/۲۲ - ۰۹:۳۸