نشست هم‌اندیشی مدیران آموزش عالی استان لرستان با حضور معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور و معاون استاندار لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۶/۲۰

نشست هم‌اندیشی مدیران نظام آموزش عالی استان لرستان و مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیدمهدی میراحمدی، معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در د انشگاه‌های کشور و دکتر احسان یاوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان، به‌میزبانی حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که صبح روز دوشنبه، 20 شهریورماه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیدمهدی میراحمدی، معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور در سخنانی گفت: «نزدیک‌شدن به قله از نگاه مقام معظم رهبری، بسیار اهمیت دارد و قله،حکومت جهانی اسلام است».

دکتر میراحمدی تشریح کرد: «امیدآفرینی در جامعه بسیار اهمیت دارد و در طرف مقابل، دشمن دنبال ناامیدکردن جامعه است».

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، توضیح داد: «نظام جمهوری اسلامی همچون کشتی نوح است که مسیر خود را برپایه تعالیم توحیدی و دینی و سعادت‌بخش، طی می‌کند».

وی، اظهار داشت: «دشمن به‌دنبال تصویرسازی منفی از محیط دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور است و این موضوع، اهمیت فعالیت‌های تبیینی و روشنگری در دانشگاه‌ها را بیش از پیش مشخص می‌کند».

میراحمدی تصریح کرد: «رویکرد دشمن القای ناکارآمدی نظام جمهوری اسلامی در ذهن افکار عمومی و القای ناامیدی در سطوح مختلق اقشار جامعه است».

در این نشست، دکتر یاوری، معاون استاندار لرستان و دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان نیز در سخنان کوتاهی، بر اهمیت تقویت تعامل و همدلی در سطح نظام آموزش عالی استان لرستان تأکید کردند.

همچنین رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان و مسئولان دفاتر نهادهای نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، دیدگاه‌های پیشنهادی خود را در رابطه با برنامه‌های سال تحصیلی جدید بیان کردند.

همچنین این نشست به عنوان نشست مقدماتی آیین معارفه سرپرست جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و تکریم مسئول پیشین این نهاد، برگزار شد.

بر این اساس، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مجید مؤیدی، به عنوان سرپرست جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان منصوب شد و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئولیت مدیریت دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان را برعهده خواهد داشت.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مؤیدی تاکنون مسئولیت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان لرستان را عهده‌دار بوده است.

۱۴۰۲/۰۶/۲۰ - ۱۲:۲۸