معاون دانشگاه لرستان و اعضای شورای صنفی دانشجویان این دانشگاه از سراهای دانشجویی بازدید کردند

۱۴۰۲/۰۶/۱۴

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، اعضای شورای صنفی دانشجویان این دانشگاه و هیئت همراه، در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید از سراهای دانشجویی دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز سه‌شنبه، 14 شهریورماه، دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، محسن ماسوری، رئیس اداره سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان، محسن اقبالی، رئیس اداره تربیت‌بدنی این دانشگاه، رهام لک، دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، برخی اعضای شورای صنفی دانشجویان این دانشگاه (آرش بهنود، فاطمه فلاح، نگین شاکرمی) و هیئت همراه برای بررسی میدانی وضعیت سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان در آستانه سال تحصیلی جدید از این سراها بازدید کردند.

دکتر شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در این بازدید، ضمن گفت‌وگو با اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان بر رفع نقص‌ها و کمبودهای سراهای دانشجویی تأکید کرد.

همچنین ارتقای زیرساخت‌های تربیت‌بدنی، فضای سبز و امکانات درون سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان، مورد بررسی میدانی قرار گرفت.

در این بازدید، دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و دبیر و اعضای شورای صنفی دانشجویان این دانشگاه درباره وضعیت فعلی سراهای دانشجویی با سرپرستان این سراها و مدیریت‌های امور عمرانی و تربیت بدنی دانشگاه، گفت‌وگو کردند تا شرایط فعلی سراهای دانشجویی برای پذیرش دانشجویان در آغاز سال تحصیلی جدید، ارتقاء یابد.

دکتر شاهین در این بازدید و نظارت میدانی، تأکید کرد محیط سراهای دانشجویی باید به گونه‌ای باشد که پیام امید، نشاط و شادابی را به دانشجویان منتقل کند زیرا دانشجویان، سرمایه‌های انسانی آینده‌ساز مملکت هستند.

۱۴۰۲/۰۶/۱۴ - ۱۲:۲۵