کسب مقام نخست تجربه ماندگار جشنواره تجارب برتر تربیتی کشور توسط معاون پرورشی دبیرستان پسرانه دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۶/۰۴

مسعود پورحمزه، معاون پرورشی دبیرستان پسرانه دانشگاه لرستان مقام نخست بخش تجربه ماندگار یازدهمین جشنواره تجارب برتر تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی کشور را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر پیام بهرامی‌چگنی، مدیر دبیرستان پسرانه دانشگاه لرستان با اعلام این خبر به خبرنگار ما گفت: «موفقیت ارزشمند جناب آقای پورحمزه که در سطح کشور، مقام اول را کسب کرده است یک موفقیت مهم برای دبیرستان پسرانه دانشگاه لرستان است».

بهرامی‌چگنی تشریح کرد: «جشنواره کشوری مذکور دارای بخش‌های گوناگون است که در بخش تجربه ماندگار، جناب آقای پورحمزه، براساس ارزیابی و سنجش داوران از عملکردها، مقام اول را در سطح کشور کسب کرد».

مدیر دبیرستان پسرانه دانشگاه لرستان این موفقیت را به جناب آقای پورحمزه، معلمان و دانش‌آموزان دبیرستان دانشگاه لرستان، تبریک گفت.

۱۴۰۲/۰۶/۰۴ - ۱۰:۵۵