درخشش دانشجوی دختر مرکز آموزش عالی کوهدشت در نخستین بازی فوتسال دانشجویان جهان به میزبانی روسیه

۱۴۰۲/۰۵/۲۸

سهیلا شیرالی، دانشجوی مرکز آموزش عالی کوهدشت (وابسته به دانشگاه لرستان) که عضو تیم فوتسال دانشجویان دختر جمهوری اسلامی ایران است در نخستین دیدار این تیم در مقابل تیم کوبا، دو گل از پنج گل ایران را به ثمر رساند و تیم ایران با نتیجه پنج بر دو، پیروز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، نخستین بازی تیم ملی فوتسال دانشجویان دختر جمهوری اسلامی ایران در فستیوال جهانی روسیه در برابر تیم کوبا رقم خورد.

بازی با نتیجه پنج بر دو به نفع تیم فوتسال دانشجویان دختر جمهوری اسلامی ایران پایان یافت.

سهیلا شیرالی، دانشجوی مقطع کارشناسی زبان انگلیسی مرکز آموزش عالی کوهدشت که عضو تیم فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه لرستان (با مربیگری دکتر آذر تیموری) و عضو تیم ملی فوتسال دانشجویان جمهوری اسلامی ایران است در این بازی، خوش درخشید و زننده‌ی گل‌های اول و آخر تیم ایران شد.

بازی بعدی تیم ملی فوتسال دانشجویان دختر جمهوری اسلامی ایران در برابر میزبان رقابت‌ها یعنی روسیه خواهد بود.

۱۴۰۲/۰۵/۲۸ - ۲۱:۱۲