دانش‌آموز دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان رتبه 21 کنکور تجربی را کسب کرد

۱۴۰۲/۰۵/۲۸

هستی حسینی، دانش‌آموز دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان، رتبه 21 گروه علوم تجربی کنکور سراسری 1402 را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر زیبا زمانی‌فرد، مدیر دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان به خبرنگار ما گفت: «خانم هستی حسینی، دانش‌آموز دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان موفق شد رتبه 21 گروه آموزشی علوم تجربی را در آزمون کنکور سراسری 1402 کسب کند».

دکتر زمانی‌فرد توضیح داد: «این یک موفقیت علمی برای جامعه دانش‌آموزی استان لرستان و شاهد هستیم خوشبختانه برخی رتبه های زیر 10 نیز همچون رتبه یک کنکور زبان و رتبه 9 کنکور تجربی نیز از استان لرستان بوده اند».

وی تصریح کرد: «از دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان نیز خانم هستی حسینی این موفقیت مهم علمی را کسب کرده است که این موفقیت را به وی، خانواده‌اش، معلمان و دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان، دانشگاهیان دانشگاه لرستان و مردم استان تبریک می‌گویم».

مدیر دبیرستان دخترانه دانشگاه لرستان اظهار داشت: «همه باید تلاش کنیم روز به روز موفقیت های علمی استان لرستان در سطح کشور تقویت شود و گسترش یابد و استعدادهای علمی این استان، هرچه بیشتر و بیش از پیش، تشویق و حمایت شوند».

432000

۱۴۰۲/۰۵/۲۸ - ۱۰:۵۳