پنجمین انتخابات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره همزمان با سراسر کشور در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

۱۴۰۲/۰۵/۲۵

پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران همزمان با سراسر کشور در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این انتخابات، همزمان با سراسر کشور، در روز جمعه، 27 مردادماه سال جاری از ساعت 9 تا 17 در سالن ورزشی سرای دانشجویی ولیعصر (عج) دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

مدیریت حراست دانشگاه لرستان و نمایندگان سازمان نظام روانشناسی و مشاوره بر صحت و سلامت انتخابات نظارت دارند.

مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه فعالیت می‌کند و نیروهای این مرکز با همکاری حراست دانشگاه به‌رغم تعطیلات تابستانی در حال فعالیت کاری برای برگزاری هرچه بهتر و باکیفیت‌تر این انتخابات هستند که در استان لرستان در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

اسامی اعضای هیئت اجرایی و نظارت پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در استان لرستان به این شرح است:

1ـ امیر مقدم؛ رئیس هیئت اجرایی.

2ـ لیلا طاهری؛ نماینده سازمان بهزیستی استان لرستان و عضو هیئت اجرایی.

3ـ شهاب مولایی؛ نماینده سازمان ورزش و جوانان استان لرستان و عضو هیئت اجرایی.

4ـ مسعود صادقی؛ نماینده اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان و عضو هیئت نظارت.

5ـ علی فرهادی؛ نماینده اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان و عضو هیئت نظارت.

6ـ امید شیرزاد؛ نماینده دادستان و عضو هیئت نظارت.

۱۴۰۲/۰۵/۲۵ - ۰۸:۱۷