شماره جدید نشریه علمی، دانشجویی «کیمیا» منتشر شد

۱۴۰۲/۰۵/۲۲

شماره جدید گاهنامه «کیمیا» متعلق به انجمن علمی دانشجویی شیمی دانشگاه لرستان منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، شماره جدید این نشریه علمی، تخصصی، دانشجویی با مدیرمسئولی مهدیس مرساقیان و سردبیری مریم معظمی‌گودرزی منتشر شد.

مشاوران علمی این شماره عبارتند از: دکتر پیمان هاشمی، دکتر علیرضا قلی‌پور و دکتر نیلوفر درستی.

نشریات علمی دانشجویی دانشگاه لرستان زیرنظر معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه منتشر می‌شوند.

رویکرد معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حمایت از فعالیت انجمن‌های علمی، دانشجویی دانشگاه لرستان است.

در همین راستا کوشش شده است ارتباط علمی بین گروه‌های آموزشی دانشکده‌های دانشگاه لرستان با انجمن‌های علمی، دانشجویی این دانشگاه، تقویت شده و گسترش یابد.

برای مشاهده و مطالعه شماره جدید گاهنامه کیمیا (نشریه انجمن علمی، دانشجویی شیمی دانشگاه لرستان)، برروی فایل پیوست کلیک کنید:

دانلود فایل ضمیمه
نشریه علمی، دانشجویی کیمیا