تیم دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان مدال طلای مسابقات هفت سنگ در سطح کشور را کسب کرد

۱۴۰۲/۰۵/۱۴

تیم دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان مقام قهرمانی و مدال طلای مسابقات هفت سنگ را در چهارمین المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، چهارمین المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر کشور از 10 مردادماه سال جاری با حضور دکتر زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر تقی‌زاده، مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم، دکتر رضوان، رئیس دانشگاه بوعلی سینا همدان و جمعی از مسئولان به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا همدان آغاز شد.

در رقابت‌های تیمی هفت‌سنگ، تیم دانشگاه لرستان اول، تیم دانشگاه الزهرا تهران، دوم و تیم دانشگاه محقق اردبیلی، سوم شد.

اعضای تیم هفت سنگ دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان عبارتند از:‌ نگین بیگی‌الوار، رضوان گلیاری و مریم هاشمی.

مربیگری و سرپرستی این تیم را دکتر شهربانو زارعی برعهده داشت.

در بخش انفرادی مسابقات هفت‌سنگ نیز نگین الوار از دانشگاه لرستان،‌سوم شد.

چهارمین المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور در تابستان امسال در 9 رشته ورزشی با حضور بیش از 2500 دانشجوی دختر و پسر شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های کشور به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا همدان آغاز شده است.

مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان را دکتر محمدی‌ضرورن برعهده دارد.

۱۴۰۲/۰۵/۱۴ - ۱۷:۰۴