کارگاه گفت‌وگومحور ارتقای توانمندی‌های مجامع بسیجیان استان لرستان به‌میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۵/۰۶

کارگاه آموزشی و گفت‌وگومحور ارتقای توانمندی‌های مجامع بسیجیان استان لرستان با حضور احمدی، مدیر امور مجامع بسیج کشور و سردار مرتضی کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان لرستان، به‌میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه آموزشی و گفت‌وگومحور، یک روز پیش از تاسوعای سال جاری با همکاری دانشگاه لرستان و سازمان بسیج اساتید استان لرستان در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

کارگاه را ستاد تخصصی بسیج اقشار استان لرستان برگزار کرد.

در این کارگاه، درباره بهره‌گیری هرچه بهتر، کیفی‌تر و اثرگذارتر از ظرفیت‌های بسیج مردمی با هدف مسئله‌یابی و ارائه راهکارهای علمی و عملیاتی برای کاستن از نظام مسائل جامعه، گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

هیئت‌های اندیشه‌ورز بسیجی و اساتید بسیجی در این کارگاه، دیدگاه‌های خود را درباره مشکلات استان و مهم‌ترین اولویت‌های نظام مسائل استانی و محلی بیان کردند.

اینکه برای نهادینه‌شدن پیشرفت برمبنای سبک زندگی ایرانی، اسلامی در همه ابعاد جامعه چه باید کرد از جمله موضوعاتی بود که در این کارگاه، درباره‌اش، گفت‌وگو شد.

ریاست سازمان بسیج اساتید استان لرستان را دکتر علی نظری، عهده‌دار است.

۱۴۰۲/۰۵/۰۶ - ۲۰:۲۵