پیام تسلیت در پی درگذشت یاور علمی دانشگاه لرستان و عضو خانواده معظم شهدا، زنده‌یاد مهندس فرشید فرزین

۱۴۰۲/۰۵/۰۲

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن‌کبود، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان با صدور پیام مشترکی، درگذشت یاور علمی دانشگاه لرستان و عضو خانواده معظم شهدا، زنده‌یاد مهندس فرشید فرزین را تسلیت گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، یاور علمی (کارمند) دانشگاه لرستان، زنده یاد مهندس فرشید فرزین که عضو خانواده معظم شهید است به علت بیماری، دار فانی را وداع گفت.

متن پیام تسلیت رئیس دانشگاه لرستان و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان به این شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تأسف و تأثر، درگذشت یاور علمی (کارمند) صادق، دلسوز و سخت‌کوش دانشگاه لرستان و عضو خانواده معظم شهدا، جناب آقای مهندس فرشید فرزین را به خانواده محترم ایشان و مجموعه خانواده کاری دانشگاه لرستان تسلیت می‌گوییم.

از خداوند متعال، برای آن مرحوم، آمرزش و مغفرت الهی و همنشینی با شهدای والامقام و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئلت می‌نماییم.

۱۴۰۲/۰۵/۰۲ - ۱۱:۴۰