کارگاه آموزشی سلامت زنان همزمان با هفته عفاف و حجاب در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۴/۲۷

همزمان با هفته عفاف و حجاب، کارگاه آموزشی و گفت‌وگومحور سلامت زنان، با هدف تقویت آموزش بانوان شاغل دانشگاه لرستان، با حضور دکتر فاطمه یاری، متخصص سلامت باروری، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه آموزشی و گفت وگومحور را دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه لرستان با همکاری معاونت خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در روز سه‌شنبه، 27 تیرماه در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار کرد.

دکتر فاطمه یاری، موضوعات و مسائل مربوط به سلامت باروری و پزشکی زنان را در این کارگاه برای بانوان شرکت‌کننده، تبیین کرد.

بانوان حاضر در کارگاه، پرسش‌های خود را مطرح کردند و دکتر یاری به پرسش‌های مرتبط با موضوعات پزشکی زنان، پاسخ داد.

گفتنی است به مناسبت گرامیداشت هفته عفاف و حجاب، برنامه‌های گوناگون و متنوعی در دانشگاه لرستان در این هفته اجرا شده است. این برنامه‌ها تحت عنوان جواهرانه، اجرا شدند.

برنامه‌ها و کارگاه‌ها با همکاری دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه لرستان، معاونت خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و هیئت آل یاسین دانشگاه لرستان برگزار شده‌اند.

۱۴۰۲/۰۴/۲۷ - ۱۰:۴۲