نشست مشترک معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و دبیر مراکز مشاوره دانشگاه‌های منطقه پنج کشور برگزار شد

۱۴۰۲/۰۴/۲۷

نشست مشترک دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، دکتر فضل‌اله میردریکوند، مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان با دبیر مراکز مشاوره دانشگاه‌های منطقه پنج کشور (دکتر محمدسجاد صیدی) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز سه‌شنبه، 27 تیرماه در اتاق کار دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست دکتر علی رستمی‌بینا، مدیر مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی کرمانشاه و مهندس بابک فیض، دبیر مراکز بهداشت دانشگاه‌های منطقه پنج کشور نیز حضور داشتند.

همچنین مدیران و کارشناسان مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان نیز حضور داشتند و دیدگاه‌های خود را در رابطه با افزایش هم‌افزایی مراکز مشاوره دانشگاه‌های منطقه پنج کشور بیان کردند.

در این نشست، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان خواستار شد با پیگیری‌هایی که در وزارت علوم بایستی صورت گیرد تعداد دانشگاه‌های عضو منطقه پنج نظام آموزش عالی کشور افزایش یابد.

دکتر شاهین بر تقویت نشست‌های مشترک مراکز مشاوره دانشگاه‌های منطقه پنج کشور برای به اشتراک گذاشتن تجربیات کاری و در پیش گرفتن رویکردهای هم‌افزایانه کاری تأکید کرد.

دکتر محمدسجاد صیدی، دبیر مراکز مشاوره دانشگاه‌های منطقه پنج کشور نیز بر تقویت هم‌گرایی کاری مراکز مشاوره منطقه پنج تأکید کرد و خواستار شد دانشگاه‌های منطقه پنج متناسب با برخی تغییرات ساختاری و ارتقای ساختار مراکز مشاوره دانشگاه‌ها، بودجه و نیروی تخصصی کافی در اختیار مراکز مشاوره دانشگاه‌ها قرار بدهند.

در این نشست، دکتر فضل‌اله میردریکوند، مدیر مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان و کارشناسان این مرکز نیز گزارشی از برخی مهم‌ترین فعالیت‌های انجام شده مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان ارائه کردند.

همچنین دبیر مراکز مشاوره دانشگاه‌های منطقه پنج کشور از مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه لرستان بازدید کرد و گزارشات کاری این مرکز را از نزدیک بررسی و ارزیابی نمود.

۱۴۰۲/۰۴/۲۷ - ۲۰:۵۱