دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان در دومین دوره طرح ضیافت ایثار شرکت کردند

۱۴۰۲/۰۴/۲۷

دانشجویان دختر و پسر شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان در دومین دوره طرح ضیافت ایثار (بصیرت‌افزایی) که به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد، با حضور دکتر هاشم داداش پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم برگزار شد شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این طرح از تاریخ 19 تا 29 تیرماه سال جاری با حضور دانشجویان شاهد و ایثارگر از 135 دانشگاه‌ و مرکز آموزش عالی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

هدف از اجرای طرح ضیافت ایثار، بصیرت‌افزایی معرفتی، اعتقادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و تقویت بسترهای شکوفایی استعدادهای موجود دانشجویی در بخش دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های کشور است.

گفتنی است سرپرست گروه دانشجویان پسر شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان که به مشهد مقدس اعزام شدند سعید جمشیدی و سرپرست دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر این دانشگاه، دکتر شهربانو زارعی بود.

مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان را دکتر محمدی‌ضرون، عهده‌دار است.

۱۴۰۲/۰۴/۲۷ - ۰۸:۳۱