تجلیل وزیر علوم از مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه لرستان در حوزه عملکرد امور بانوان و خانواده دانشگاه‌های کشور

۱۴۰۲/۰۴/۲۶

دکتر میثاق حیدری، مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه لرستان، از بین 174 دانشگاه‌ کشور، در بین مشاوران برتر امور بانوان و خانواده دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور قرار گرفت و توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز دوشنبه، 26 تیرماه سال جاری، نشست سراسری مشاوران امور بانوان و خانواده رؤسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با حضور دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و فخرالسادات نصیری، مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برگزار شد.

در این نشست، که باحضور مشاوران امور بانوان و خانواده دانشگاههای کشور برگزارشد از بین 174 دانشگاه‌، پژوهشگاه و مرکز آموزش عالی کشور هفت دانشگاه براساس ارزیابی عملکرد امور بانوان و خانواده، عنوان برتر را کسب و از سوی وزیر علوم تجلیل شدند که اسامی این دانشگاه‌ها به ترتیب رتبه به این شرح است:

1ـ دانشگاه تهران.

2ـ دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره).

3ـ دانشگاه لرستان.

4ـ دانشگاه ایلام.

5ـ دانشگاه شهید چمران اهواز.

6ـ دانشگاه جیرفت.

7ـ دانشگاه شیراز.

به این ترتیب، مشاور امور بانوان و خانواده دانشگاه لرستان (دکتر میثاق حیدری) که دبیری امور زنان و خانواده دانشگاه‌های منطقه پنج کشور را هم بر عهده دارد، در جمع مشاوران برتر امور زنان و خانواده دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (رتبه سوم کشور) قرار گرفت.

گفتنی است نشست سراسری مذکور همزمان با گرامیداشت هفته عفاف و حجاب برگزار شد.

۱۴۰۲/۰۴/۲۶ - ۲۲:۰۳