اجرای برنامه‌های متنوع جواهرانه در دانشگاه لرستان به‌مناسبت هفته عفاف و حجاب

۱۴۰۲/۰۴/۲۱

دفتر بانوان و خانواده دانشگاه لرستان با همکاری معاونت خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه به مناسبت هفته حجاب و عفاف برنامه‌های متنوعی تحت عنوان جواهرانه را ویژه بانوان شاغل دانشگاه لرستان (اعضای هیئت علمی و کارمند) در دست اجرا دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، 21 تیرماه آغاز هفته عفاف و حجاب است.

در همین رابطه، برنامه‌های متنوع هفته عفاف و حجاب در دانشگاه لرستان عبارتند از:

_ کارگاه زیست عفیفانه.

_ تقدیر از بانوان محجب.

_ مسابقه کتابخوانی.

_ حضور پزشک متخصص زنان.

_ غرفه و نمایشگاه کودک.

_ مسابقه آشپزی، دارت، تیراندازی و استخر.

_ آتلیه عکس بانوان.

از جمله‌ی این برنامه‌ها مسابقه آشپزی است که در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد افراد برگزار می‌شود.

روش برگزاری مسابقه آشپزی:

بانوان همکار دانشگاهی (دانشگاه لرستان)، پس از ثبت‌نام از طریق ارسال پیامک به پروانه تاری (09163607477 ) تا تاریخ جمعه 23 تیرماه سال جاری می‌توانند غذای مورد نظر خود(سنتی، فست فود، سوپ و سالاد، شیرینی و کیک، یا ژله و دسر) را در منزل طبخ نموده و در روز مسابقه به همراه بیاورند تا در فضایی که در نظر گرفته می‌شود به معرض نمایش گذاشته و در مسابقه شرکت نمایند (تاریخ مسابقه اعلام خواهد شد).

مسابقه کتابخوانی:

مسابقه کتابخوانی توسط امور بانوان دانشگاه لرستان و معاونت خواهران نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان در تاریخ سه‌شنبه 27 تیرماه سال جاری برگزار می‌شود.

این مسابقه ذیل برنامه جواهرانه (گرامیداشت هفته عفاف و حجاب) برگزار می‌شود.

به تعداد پنج نفر از برگزیدگان کارت‌های هدیه به ارزش سه میلیون ریال اهداء می‌شود.

آدرس لینک شرکت در مسابقه کتابخوانی به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

برای دریافت و مشاهده کتاب مسابقه (مراورید عفاف)، بر روی فایل پیوست کلیک کنید:

دانلود فایل ضمیمه
کتاب مروارید عفاف