کارگاه آموزشی شهرداری‌های لرستان با تدریس مدیرکل امور شهری و شوراهای استان در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۴/۲۰

کارگاه آموزشی و گفت‌وگومحور شهرداری‌های استان لرستان با تدریس دکتر عنایت‌اله میرزایی، مدیرکل امور شهری و شوراهای استان لرستان در سالن شهید شکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه آموزشی و گفت‌وگومحور، روز سه‌شنبه، 20 تیرماه سال جاری برگزار شد.

در این کارگاه، دکتر عنایت‌اله میرزایی، مدیرکل امور شهری و شوراهای استان لرستان (استانداری لرستان) موضوعات مختلفی را درباره برنامه‌ریزی استراتژیک متناسب با وظایف قانونی شوراها و شهرداری‌ها بیان کرد.

دکتر عنایت‌اله میرزایی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی شهرسازی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان است.

حاضران در این کارگاه (دوره آموزشی) نیز دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را درباره برنامه‌ریزی استراتژیک مطرح کردند.

گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان در هفته‌های اخیر با همکاری شهرداری‌های استان لرستان و استانداری این استان اقدام به برگزاری دوره‌های گوناگون آموزشی شهرداری‌های لرستان کرده است.

۱۴۰۲/۰۴/۲۰ - ۱۰:۲۸