مهلت ثبت‌نام یاوران علمی دانشگاه لرستان (کارکنان) برای سفر زیارتی مشهد مقدس از 20 تا 26 تیر است

۱۴۰۲/۰۴/۱۹

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان اعلام کرد یاوران علمی دانشگاه لرستان (کارکنان) برای ثبت‌نام سفر زیارتی مشهد مقدس از تاریخ 20 تا 26 تیرماه 1402 به ساختمان شهید سلیمانی، واقع در سایت مرکزی دانشگاه لرستان (آقای علی طولابی) مراجعه کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن کامل اطلاعیه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، به این شرح است:

به اطلاع یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه لرستان (رسمی٬ پیمانی٬ قراردادی٬ قانون‌کار و شرکتی) می‌رساند برای ثبت‌نام سفر زیارتی مشهد مقدس از تاریخ 20 تا 26 تیرماه 1402 به ساختمان شهید سلیمانی (آقای علی طولابی؛ 09160481140) مراجعه کنند ( این مهلت، تمدید نمی‌شود).

توضیحات:

1ـ هزینه اسکان در هتل آرمان فرهنگ ابرکوه برای هر نفر در24 ساعت به‌صورت انتخابی (صبحانه٬ ناهار و شام) 4/200/000 (چهار میلیون و دویست هزار ریال) و حداکثر تعداد افراد اعزامی، پنج نفر است.

2ـ در صورت ثبت‌نام بیش از حد مجاز در هر دوره قرعه‌کشی انجام می‌شود.

3ـ هزینه رفت و برگشت به مشهد مقدس برعهده همکاران است و اتوبوس در اختیار همکاران قرار نمی‌گیرد.

4ـ 40٪ (چهل درصد) هزینه هتل در چهار قسط از حقوق همکاران کسر می‌شود.

5ـ ثبت‌نام به‌صورت قطعی است؛ چنانچه متقاضی به هر علتی منصرف و این انصراف تا 72 ساعت قبل از اسکان، اعلام شود، انصراف پذیرفته می‌شود. بعد از این زمان، 50% (پنجاه درصد) هزینه‌ها از حقوق کارمند (یاور علمی) کسر می‌شود.

۱۴۰۲/۰۴/۱۹ - ۱۷:۰۲