نشست معاون دانشجویی دانشگاه لرستان و شورای صنفی دانشجویان این دانشگاه برگزار شد

۱۴۰۲/۰۴/۱۸

نشست معاون دانشجویی دانشگاه لرستان با اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز یکشنبه، 18 تیرماه در اتاق کار دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر شاهین در این نشست توضیح داد شورای صنفی دانشجویان به عنوان نماینده منتخب دانشجویان، پیشنهادهای خود را مطرح می‌کند تا کارها براساس خردجمعی و گفت‌وگومحور پیش بروند.

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان تصریح کرد: «همواره از پیشنهادات صنفی دانشجویان استقبال می‌کنیم زیرا هدف نهایی ارتقای کیفیت امور و بهبود خدمات است».

در این نشست زارعی، مدیر امور دانشجویی و کریمی، رئیس اداره تغذیه دانشگاه لرستان نیز حضور داشتند.

درباره برنامه‌های پیش روی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه لرستان، گفت‌وگو و تبادل نظر صورت گرفت.

۱۴۰۲/۰۴/۱۸ - ۱۰:۵۹