دادستان خرم‌آباد از حوزه‌های آزمون دانشگاه لرستان (نوبت دوم کنکور سراسری 1402) بازدید کرد

۱۴۰۲/۰۴/۱۵

داریوش شاهون‌وند، دادستان عمومی و انقلاب خرم‌آباد (مرکز استان) از حوزه‌های آزمون نوبت دوم کنکور سراسری 1402 دانشگاه لرستان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این بازدید که صبح روز پنجشنبه، 15 تیرماه سال جاری صورت گرفت دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر علی میر، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه لرستان و مدیران حوزه‌های آزمون این دانشگاه نیز حضور داشتند و دادستان خرم‌آباد را همراهی کردند.

بازدید دادستان عمومی و انقلاب خرم‌آباد از حوزه‌های مختلف آزمون گروه علوم تجربی واقع در دانشگاه لرستان صورت گرفت.

صبح روز پنجشنبه، 15 تیرماه، دومین روز برگزاری نوبت دوم کنکور سراسری 1402 همزمان با سراسر کشور در استان لرستان و دانشگاه لرستان کلید خورد.

صبح روز پنجشنبه، در گروه علوم تجربی در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان تعداد 3200 نفر داوطلب شرکت کردند.

در کل استان لرستان در مجموع تعداد 33 هزار و 305 نفر داوطلب در نوبت دوم کنکور سراسری 1402 ثبت‌نام کردند.

در حوزه‌های مختلف آزمون دانشگاه لرستان نیز در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه، 14 و 15 تیرماه سال جاری، در مجموع تعداد 7418 نفر داوطلب شرکت کردند.

در کل استان لرستان، 61 درصد داوطلبان نوبت دوم کنکور سراسری 1402 زن و 39 درصد مرد هستند.

۱۴۰۲/۰۴/۱۵ - ۰۹:۵۷