موکب عید غدیر خم با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی این دانشگاه برپا می‌شود

۱۴۰۲/۰۴/۱۴

موکب بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه در روز عید غدیرخم در خیابان شهید سیدنورخدا موسوی (شورا) خرم‌آباد برپا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی برای برپایی این موکب مناسبتی که شامل عرضه محصولات فرهنگی، مذهبی و پذیرایی است با حضور مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان و مدیر و معاون حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

جمعه، 16 تیرماه 1402 عید سعید غدیر خم است و به همین مناسبت با همکاری مشترک بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه موکب مناسبتی گرامیداشت عید سعید غدیر خم در خیابان شهید موسوی (شورا) خرم‌آباد برپا می‌شود.

از دانشگاهیان دانشگاه لرستان دعوت می‌شود از این موکب مناسبتی دینی، فرهنگی، اجتماعی، بازدید کنند.

۱۴۰۲/۰۴/۱۴ - ۱۰:۲۱