تیم فوتسال دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان مقام سوم منطقه پنج کشور را کسب کرد

۱۴۰۲/۰۴/۱۳

مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان گفت: «تیم فوتسال دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان مقام سوم مسابقات فوتسال دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های منطقه پنج کشور را کسب کرد».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر محمدی‌ضرون در گفت‌وگو با خبرنگار ما توضیح داد: «این مسابقات به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه در روزهای 11 و 12 تیرماه سال جاری برگزار شد».

وی تشریح کرد: «سرپرست تیم فوتسال دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان در این رقابت‌ها، آقای سعید جمشیدی و مربی تیم آقای علی صدرا بود».

دکتر محمدی‌ضرون اظهار داشت: «رویکرد مدیریت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه لرستان این است که دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه لرستان در مسابقات مختلف فرهنگی، ورزشی منطقه‌ای و ملی حضور و مشارکت فعال داشته باشند».

۱۴۰۲/۰۴/۱۳ - ۰۸:۱۹