برگزاری آیین‌های دانش‌آموختگی در دانشگاه لرستان از 17 خرداد تا 7 تیر توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه

۱۴۰۲/۰۴/۱۱

آیین‌های مختلف دانش‌آموختگی تحصیلی‌ رشته‌های مختلف دانشگاه لرستان را معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه از 17 خرداد تا 7 تیرماه سال جاری برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، آیین‌های گوناگون دانش‌آموختگی 224 دانشجوی دانشگاه لرستان از رشته‌های حقوق، شهرسازی، آمار، مکانیک بیوسیستم، مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی، شیلات، گیاهپزشکی، محیط‌زیست، عمران، مرتع و آبخیزداری، پلیمر، زیست‌شناسی، باغبانی، دامپزشکی، علوم دامی و فیزیک با حضور 700 شرکت‌کننده، اساتید، مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، دانشجویان دانشگاه لرستان و خانواده‌های آن‌ها برگزار شد.

در این آیین‌ها که بخش‌های متنوعی همچون مسابقه، پخش کلیپ، تقدیر از دانش‌آموختگان و ... اجرا شد، به دانشجویان لوح یادبود داده شد.

آیین‌های دانش‌آموختگی دانشگاه لرستان با قرائت سوگندنامه توسط دانش‌آموختگان به کار خود پایان دادند.

۱۴۰۲/۰۴/۱۱ - ۲۱:۴۴