معاون دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد: احیای فعالیت‌های انجمن کوهنوردی شهدای دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۴/۱۰

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان از احیای فعالیت‌های انجمن کوهنوردی شهدای دانشگاه لرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر شاهین در گفت‌وگو با خبرنگار ما تشریح کرد: «فعالیت‌های انجمن کوهنوردی شهدای دانشگاه لرستان پس از یک دهه وقفه، احیاء شد».

وی اظهار داشت: «انجمن مذکور برای دانشجویان، اعضای هیئت علمی و یاوران علمی (کارکنان) دانشگاه لرستان فعالیت خواهد داشت».

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان افزود: «اولین فعالیت این انجمن پس از احیاء، همزمان با دهه ولایت و عید سعید قربان در تاریخ 9 تیرماه سال جاری با اعزام جمعی از دانشجویان دختر دانشگاه لرستان به مقصد آبشار وارک، کلید خورد».

دکتر شاهین توضیح داد: «فعالیت‌های انجمن کوهنوردی شهدای دانشگاه لرستان زیرنظر اداره تربیت بدنی معاونت دانشجویی این دانشگاه انجام می‌شوند».

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان تصریح کرد: «این‌گونه اردوها با هدف تقویت نشاط و تندرستی دانشجویان، اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه لرستان اجرا می‌شوند».

دکتر مهدی شاهین، بیان کرد: «تلاش می‌کنیم از ظرفیت‌های سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و اداره کل تربیت‌بدنی وزارت علوم برای رشد و شکوفایی و تقویت فعالیت‌های انجمن کوهنوردی شهدای دانشگاه لرستان بهره ببریم».

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان اظهار امیدواری کرد با صعودهای مختلف انجمن کوهنوردی شهدای دانشگاه لرستان، پرچم مقدس و پُرافتخار جمهوری اسلامی ایران بر فراز ارتفاعات و قله‌های گوناگون ایران اسلامی، برافراشته شود».

۱۴۰۲/۰۴/۱۰ - ۱۱:۲۲