اردوی دانشجویی برگزیدگان مسابقه حفظ سوره یاسین برگزار شد

۱۴۰۲/۰۴/۰۹

اردوی فرهنگی، تفریحی دانشجویان برگزیده مسابقه حفظ سوره یاسین (کانون قرآن و عترت دانشگاه لرستان) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این اردوی فرهنگی، تفریحی به مقصد طبیعت شهرستان پلدختر (تنگه زیبای هلت) برگزار شد.

اردو با برنامه‌ریزی مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان که از مجموعه‌های کاری معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه است برگزار شد.

اردو با هدف قدردانی از دانشجویان برگزیده مسابقه حفظ سوره یاسین برگزار شد.

در این اردو برنامه‌های فرهنگی، تفریحی ورزشی از جمله شنا، کوهپیمایی، نماز جماعت، مسابقه فرهنگی و قرآنی برگزار شد.

اردوی تنگه هلت آخرین اردوی فرهنگی تفریحی دانشجویان دانشگاه لرستان در تیم‌سال تحصیلی جاری بود که با حضور مدیر و معاون پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

اردوهای متنوع دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در این نیم‌سال، در راستای تقویت و افزایش روحیه نشاط و پویایی محیط دانشگاهی در راستای اجرای مصوبه شورای رؤسا، معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های منطقه 5 کشور برگزار شدند.

۱۴۰۲/۰۴/۰۹ - ۰۹:۲۳