دعوت از دانشجوی دانشگاه لرستان (مرکز آموزش عالی کوهدشت) به اردوی تیم ملی فوتسال دانشجویان

۱۴۰۲/۰۴/۰۹

سهیلا شیرالی، دانشجوی مقطع کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی مرکز آموزش عالی کوهدشت وابسته به دانشگاه لرستان به اردوی نهایی تیم ملی فوتسال دانشجویان کشور جهت اعزام به فستیوال ورزشی دانشجویان جهان دعوت شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این یک موفقیت ورزشی مهم برای سهیلا شیرالی و دانشگاه لرستان محسوب می‌شود.

اردوهای مختلف ارزیابی آمادگی برگزار شدند که در نهایت سهیلا شیرالی از دانشگاه لرستان (مرکز آموزش عالی کوهدشت) نیز در جمع دعوت‌شدگان نهایی به اردوی نهایی تیم ملی فوتسال دانشجویان دختر کشور قرار گرفت.

این دانشجوی دانشگاه لرستان (مرکز آموزش عالی کوهدشت) در مسابقات دو 60 متر و 400 متر مسابقات منطقه‌ای و المپیادی معتبر دانشجویان کشور، دارای مقام و عناوین است.

وی عضو تیم فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه لرستان است. دکتر آذر تیموری، مربیگری تیم فوتسال دانشجویان دختر دانشگاه لرستان را عهده‌دار است.

رئیس اداره تربیت‌بدنی دانشگاه لرستان که زیرنظر معاونت دانشجویی این دانشگاه فعالیت می‌کند محسن اقبالی است. دکتر سهرابی چگنی، رئیس مرکز آموزش عالی کوهدشت است.

۱۴۰۲/۰۴/۰۹ - ۰۸:۳۰