نشست گفت‌وگومحور درس مهارت‌های زندگی برگزار شد

۱۴۰۲/۰۴/۰۵

نشست گفت‌وگومحور درس مهارت‌های زندگی با حضور دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، حجت الاسلام فاضلی، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و دکتر امین طاهری گراوند، مدیر آموزش دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که روز دوشنبه، 5 تیرماه در سالن شهید رشوند دانشگاه لرستان برگزار شد دکتر محمد حیاتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان و دکتر امین طاهری گراوند، مدیر آموزش این دانشگاه مباحث و سرفصل‌های مختلف مرتبط با ارائه درس مهارت‌های زندگی به دانشجویان همچون فلسفه احکام، هدف از زندگی و آفرینش، نحوه برخورد با سؤالات و شبهات، اخلاق علمی و کاربردی، جایگاه و منزلت خانواده و پدر و مادر، آشنایی با آسیب‌ها و تهدیدات دوران دانشجویی، جریان شناسی فکری و فرهنگی و فضای مجازی، گفت‌وگو و تبادل دیدگاه صورت گرفت.

بخشی از مهارت‌های زندگی نیز توسط مرکز مشاوره دانشگاه لرستان به دانشجویان ارائه خواهد شد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، مدیریت آموزش دانشگاه لرستان، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و گروه معارف در ارتقای کیفیت درس مهارت‌های زندگی و تدریس مباحث مربوط به این درس، مشارکت فعال دارند.

اعضای هیئت علمی حاضر در این نشست نیز دیدگاه های خود را برای ارتقای کیفیت درس مهارت‌های زندگی بیان کردند.

۱۴۰۲/۰۴/۰۵ - ۱۳:۴۵