نشست نمایندگان سازمان سنجش آموزش کشور و مدیران حفاظت آزمون نوبت دوم کنکور 1402 استان لرستان در دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۴/۰۴

نشست گفت وگومحور، توجیهی، آموزشی نمایندگان تام‌الاختیار استانی (استان لرستان) سازمان سنجش آموزش کشور و مدیران استانی حفاظت آزمون با موضوع برنامه‌ریزی برگزاری نوبت دوم کنکور سراسری (آزمون) سال 1402 به‌میزبانی حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز یکشنبه، 4 تیرماه به ریاست دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس نمایندگان استانی تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور، برگزار شد.

در این نشست، دکتر امین طاهری‌گراوند، مدیر آموزش دانشگاه لرستان و دستیار نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه لرستان و یوسف عباسی، مدیر حفاظت آزمون کل استان لرستان، نکات توجیهی، آموزشی، تشریحی برگزاری نوبت دوم کنکور سراسری سال 1402 را براساس دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان سنجش آموزش کشور، بیان کردند.

در این نشست، دکتر علی نظری، بر افزایش دقت، انسجام و هماهنگی در برگزاری کنکور سراسری تأکید کرد.

دکتر نظری خطاب به حاضران در نشست گفت دانش آموزان و داوطلبان کنکور، به مثابه آینده‌سازان مملکت بایستی همچون فرزندان خودمان، با نهایت تکریم و احترام، دیده شوند.

وی از نمایندگان تام‌الاختیار استانی سازمان سنجش آموزش کشور خواست همه امورات را براساس قانون‌مداری و رعایت دقیق ضوابط ابلاغی وزارت علوم، انجام بدهند.

رعایت دقیق قانون و عدالت از توصیه‌های دکتر نظری در این نشست بود.

حاضران در این نشست نیز هرکدام دیدگاه‌ها، پیشنهادها و راهکارهای خود را برای هرچه بهتر برگزار شدن نوبت دوم کنکور سراسری سال 1402 بیان کردند.

همچنین، دکتر امین طاهری‌گراوند و یوسف عباسی، به پرسش های حاضران نشست، پاسخ دادند.

جمع کل داوطلبان نوبت دوم کنکور سراسری سال 1402 در استان لرستان 33 هزار و 305 نفر است که 61 درصد این داوطلبان، زن هستند.

زمان برگزاری نوبت دوم کنکور سراسری سال 1402 به این شرح است:

_ چهارشنبه، 14 تیرماه، نوبت صبح: گروه های ریاضی و فنی و علوم انسانی.

_ چهارشنبه، 14 تیرماه، نوبت عصر: گروه هنر.

_ پنجشنبه، 15 تیرماه، نوبت صبح: گروه علوم تجربی.

_ پنجشنبه، 15 تیرماه، نوبت عصر: گروه زبان‌های خارجی.

۱۴۰۲/۰۴/۰۴ - ۱۴:۴۷