آغاز نصب وسایل جدید ورزشی محوطه سراهای دانشجویی با حضور معاون دانشجویی دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۴/۰۴

با حضور دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، نصب وسایل جدید ورزشی محوطه سراهای دانشجویی سایت مرکزی این دانشگاه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز یکشنبه، 4 تیرماه، با حضور دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، زارعی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه لرستان و محسن ماسوری، رئیس اداره سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان، تعدادی از وسایل جدید ورزشی خریداری شده برای سراهای دانشجویی سایت مرکزی دانشگاه لرستان نصب شدند.

در همین رابطه، دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: «پس از بازدیدهای میدانی، برنامه‌ریزی برای رفع کمبودهای رفاهی و ورزشی سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان، صورت گرفت».

دکتر شاهین، تشریح کرد: «استراتژی ما این است که امکانات ورزشی و رفاهی سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان تقویت شده و ارتقاء یابند».

وی، توضیح داد: «برنامه ما این است که دانشجویان ساکن سراهای دانشجویی زمانی که اوقات فراغت دارند وقت خود را در محوطه سرای دانشجویی براساس استفاده از وسایل ورزشی نصب‌شده، سپری کنند».

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، اظهار داشت: «وسایل ورزشی گوناگون همچون میزهای شطرنج، میزهای تنیس و سایر وسایل ورزشی در سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان نصب می‌شوند».

دکتر مهدی شاهین، بیان کرد: «در ایام تابستان هم برنامه داریم درختکاری و فضای بانشاط سبز سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان را تقویت کنیم و گسترش دهیم».

دکتر شاهین افزود: «فضای محیطی سراهای دانشجویی باید یک فضای بانشاط باشد که امید و انگیزه را در سطح دانشجویان ساکن سراها، تقویت کند».

وی تشریح کرد: «ما با همه توان در خدمت دانشجویان هستیم و از پیشنهادات و ایده‌های جدید دانشجویان استقبال می‌کنیم».

دکتر شاهین تصریح کرد: «سلامتی و تندرستی دانشجویان یک موضوع مهم است که نصب وسایل ورزشی جدید سراهای دانشجویی در همین راستاست».

معاون دانشجویی دانشگاه لرستان خاطرنشان کرد: «در زمینه ارتقای نظافت محوطه‌های سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان نیز در نظر داریم اقداماتی انجام بدهیم».

۱۴۰۲/۰۴/۰۴ - ۱۱:۲۸