تداوم کارگاه‌های آموزشی کاربردی مدیران و کارشناسان شهرداری‌های استان لرستان

۱۴۰۲/۰۳/۲۹

سلسله کارگاه‌های آموزشی شهرداری‌های استان لرستان ادامه یافت و دوشنبه، 29 خردادماه، کارگاه آموزشی و کاربردی بودجه و امورات مالی شهرداری‌های استان لرستان با حضور کارشناسان و مدیران شهرداری‌های استان در دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، اینگونه کارگاه ها با همکاری گروه آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان، استانداری لرستان و شهرداری‌های استان برگزار می‌شوند.

دکتر حمیدرضا عیسوند، مدیر گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه لرستان است.

در کارگاه‌های آموزشی برای مدیران و کارشناسان شهرداری‌های استان لرستان، موضوعات کاربردی تدریس می‌شود و جدیدترین داده‌ها و اطلاعات در حوزه‌های کاری شهرداری‌ها به اشتراک گذاشته می‌شود.

گسترش ارتباطات برون دانشگاهی و اثرگذاری هرچه بیشتر دانشگاه در جامعه و تقویت ارتباطات با سازمان های اجرایی، صنعتی، خدماتی و اقتصادی از جمله برنامه‌های تیم مدیریتی دانشگاه لرستان است.

۱۴۰۲/۰۳/۲۹ - ۱۳:۲۹