دعوت به حضور در آیین بزرگداشت سالروز شهادت دکتر چمران و روز ملی بسیج اساتید

۱۴۰۲/۰۳/۲۹

سازمان بسیج اساتید استان لرستان از اساتید بسیجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان از جمله دانشگاه لرستان دعوت کرده است در آیین بزرگداشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز ملی بسیج اساتید، حضور حداکثری و حماسی داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین، روز چهارشنبه، 31 خردادماه، از ساعت 8:30 صبح در سالن اجتماعات شهید حاج قاسم سلیمانی واقع در ساختمان مدیریت فرهنگی و اجتماعی سایت مرکزی دانشگاه لرستان آغاز می شود.

31 خردادماه سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران است. این روز به عنوان روز ملی بسیج اساتید نام‌گذاری شده است.

شعار امسال روز ملی بسیج اساتید عبارت است از: «استاد بسیجی، جهاد تبیین و امیدآفرینی، اعتلای نظام حکمرانی».

رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، دکتر علی نظری است.

شهید دکتر مصطفی چمران در سال 1311 متولد شد.

زنده‌یاد دکتر چمران، فیزیکدان، سیاستمدار، وزیر دفاع در دوران اوایل انقلاب اسلامی و از بنیانگذاران و سازمان‌دهندگان اثرگذار «جنگ‌های نامنظم» در ابتدای دوران دفاع مقدس برای دفاع از میهن اسلامی در برابر تجاوز ارتش بعثی بود.

زنده‌یاد دکتر چمران در تاریخ 31 خردادماه 1360 در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل، به درجه رفیع شهادت نائل شد.

۱۴۰۲/۰۳/۲۹ - ۰۸:۳۲