برگزاری نشست شورای راهبردی بین‌الملل دانشگاه لرستان

۱۴۰۲/۰۳/۲۸

نشست شورای راهبردی بین‌الملل دانشگاه لرستان به‌ریاست دکتر علی نظری، با موضوع بررسی و راهکارهای ارتقای زیرساخت‌های بین‌الملل این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز یکشنبه، 28 خردادماه سال جاری با حضور اعضاء در حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، درباره مهم‌ترین راهکارهای ارتقای زیرساخت‌های بخش بین‌الملل دانشگاه لرستان به‌ویژه تعیین اولویت‌های کاری گروه همکاری‌های علمی‌بین‌المللی دانشگاه لرستان برای ترم تحصیلی جدید (مهرماه 1402) بحث، گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان در این نشست بر افزایش تبادلات و انتقال تجربیات دانشگاه‌های منطقه پنج کشور درباره راهکارهای ارتقای شاخص‌های بین‌الملل دانشگاه، تأکید کرد.

همچنین موضوعات مربوط به ارتقای خدمات به دانشجویان بین‌الملل دانشگاه لرستان در این نشست مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

دکتر غلام‌حسین حسینی، مدیر گروه همکاری‌های علمی‌ بین‌المللی دانشگاه لرستان است که در این نشست حضور داشت و گزارش فعالیت‌ها و اقدامات انجام‌شده در رابطه با دانشجویان بین‌الملل (غیرایرانی) دانشگاه لرستان را ارائه کرد.

۱۴۰۲/۰۳/۲۸ - ۲۰:۰۰