نشست گسترش همکاری‌های دانشگاه لرستان و ستاد بازسازی عتبات عالیات استان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۳/۲۷

نشست تقویت و گسترش همکاری‌ها و تبادلات دوجانبه دانشگاه لرستان و ستاد بازسازی عتبات عالیات استان لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، صبح روز شنبه، 27 خردادماه با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، اصغر حقی پور و رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان لرستان، به میزبانی حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، دو طرف بر تقویت و گسترش همکاری‌های علمی، کاربردی و فرهنگی دوجانبه، تأکید کردند.

تقویت فرهنگ اهل بیت (علیهم‌السلام) در سطح دانشگاه از موضوعات مورد گفت‌وگوی این نشست بود.

همچنین، دو طرف، درباره راهکارهای تقویت و افزایش مشارکت در مراسم باشکوه و جهانی اربعین حسینی (ع)، گفت‌وگو کردند.

در این نشست، دکتر شهرام رهنما، مدیر حوزه ریاست دانشگاه لرستان، محمدمهدی خسروی، مسئول فضای مجازی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان لرستان و ایرج دریکوندی، مدیر روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان لرستان نیز حضور داشتند که هر کدام پیشنهادهای خود را برای گسترش همکاری‌های دوجانبه، بیان کردند.

در این نشست، یک انگشتر متبرک‌شده از سوی ستاد بازسازی عتبات عالیات به رئیس دانشگاه لرستان اهداء شد.

تقویت و گسترش ارتباطات علمی، کاربردی، تحقیقاتی و فرهنگی دانشگاه‌ها با بخش‌های مختلف اجرایی دولتی، عمومی، خصوصی جامعه از رویکردهای تأکیدی وزارت علوم است.

۱۴۰۲/۰۳/۲۷ - ۰۹:۳۱