اردوی گردشگری جمعی از دانشجویان بین‌الملل دانشگاه لرستان به‌مقصد دورود برگزار شد

۱۴۰۲/۰۳/۲۵

اردوی تفریحی، فرهنگی، گردشگری جمعی از دانشجویان بین‌الملل (غیرایرانی) دانشگاه لرستان به مقصد جاذبه‌های طبیعی شهرستان دورود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این اردو را مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان (زیرمجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه) برگزار کرد.

در اردوی تفریحی، فرهنگی، گردشگری جمعی از دانشجویان بین‌الملل دانشگاه لرستان، برنامه‌های متنوعی همچون شنا، کوهپیمایی، پیاده‌روی و مسابقه برگزار شد.

اینگونه اردوها در راستای اجرای تصمیمات و مصوبات شورای معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های منطقه پنج کشور اجرا می‌شوند.

معرفی هرچه بیشتر جاذبه‌های گردشگری استان لرستان به دانشجویان از دیگر اهداف برگزاری چنین اردوهایی است.

دانشجویان بین‌الملل (غیرایرانی) دانشگاه لرستان در این اردوها با جاذبه‌های گردشگری استان لرستان آشنا شده و در کشور خود، این جاذبه‌ها را معرفی می‌کنند تا بخش گردشگری فراملی استان هم تقویت شود.

۱۴۰۲/۰۳/۲۵ - ۲۱:۱۸