کارگاه آموزشی معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان در آستانه آغاز امتحانات دانشجویان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۳/۲۴

در آستانه آغاز امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه لرستان، کارگاه آموزشی آشنایی با جدیدترین قوانین امتحانات و سایر قوانین حوزه‌های کاری معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان با حضور جمعی از یاوران علمی (کارکنان) این دانشگاه و تدریس حمیدرضا کارگر (حقوقدان)، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این کارگاه آموزشی، صبح روز چهارشنبه، 24 خردادماه در سالن اجتماعات شهید شکوهی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر مهدی شاهین، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در این کارگاه حضور داشت و توضیح داد که معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان در حوزه کاری خود، کارگاه‌های آموزشی مختلف برای یاوران علمی، برگزار می‌کند.

حقوقدان، حمیدرضا کارگر نیز در این کارگاه، جدیدترین قوانین مرتبط با حوزه‌های کاری معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان را تبیین کرد.

از جمله قوانین مربوط به کمیسیون‌ها و کمیته‌های ذیل حوزه کاری معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان تشریح و تبیین شد.

همچنین موضوعات مرتبط با امتحانات دانشجویان از نگاه حقوقی برای یاوران علمی، تشریح شد.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان نیز برای دقایقی از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.

۱۴۰۲/۰۳/۲۴ - ۲۰:۱۲