نشست برنامه‌ریزی دانشگاهی بزرگداشت سالروز شهادت دکتر چمران و روز بسیج اساتید برگزار شد

۱۴۰۲/۰۳/۲۲

نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی دانشگاه‌های استان لرستان برای بزرگداشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید، با حضور دکتر علی نظری، رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، سرهنگ پاسدار فریبرز حاتمی، مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار استان لرستان، رؤسای دانشگاه‌های لرستان و مدیران کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه‌های استان لرستان به میزبانی حوزه ریاست دانشگاه لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، در این نشست که صبح روز دوشنبه، 22 خردادماه برگزار شد مدیران کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان نیز حضور داشتند.

در این نشست، دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، شخصیت شهید چمران را نمونه‌ای از استاد تراز انقلاب اسلامی دانست؛ استادی که تعهد و تخصص را با روحیه‌ای جهادی، برای اعتلاء و پیشرفت ایران اسلامی، به‌کار بست.

دکتر نظری خواستار شد برنامه‌های گرامیداشت روز بسیج اساتید با حضور حداکثری اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان برگزار شوند.

در این نشست، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در د انشگاه های استان لرستان، سرهنگ حاتمی، مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار استان لرستان، سرهنگ ویسکرمی از بسیج اساتید استان لرستان و سایر اعضاء و مدیران کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه‌های استان درباره موضوعات گوناگون همچون فضاسازی‌های محیطی بزرگداشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران، برگزاری نشست خبری با خبرنگاران درباره روز بسیج اساتید، تهیه برنامه‌های تبیینی ویژه صدا و سیمای استان لرستان در رابطه با روز بسیج اساتید، مطالب خود را ارائه کردند.

گفتنی است امسال، سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید که 31 خردادماه است با شعار «استاد بسیجی، جهاد تبیین و امیدآفرینی، اعتلای نظام حکمرانی»، نام‌گذاری شده است.

۱۴۰۲/۰۳/۲۲ - ۱۱:۰۱