اتوبوس‌های ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه لرستان به دستگاه‌های ثبت و تأیید ورود مجهز می‌شوند

۱۴۰۲/۰۳/۲۱

اتوبوس‌های ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه لرستان به دستگاه‌های ثبت و تأیید ورود دانشجویی، مجهز می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، اداره نقلیه دانشگاه لرستان که زیرنظر معاونت پشتیبانی دانشگاه لرستان فعالیت می‌کند اقدام به تجهیز اتوبوس‌های دانشجویی به دستگاه‌های ویژه ثبت ورود می‌کند.

براساس این طرح، دانشجو از طریق گوشی تلفن همراه خویش و نرم‌افزار نصب‌شده، بعد از تأیید دستگاه مربوطه که در ورودی هر اتوبوس هست، وارد اتوبوس دانشجویی می‌شود.

این اقدام باعث می‌شود افرادی که دانشجوی دانشگاه لرستان نیستند نمی‌توانند وارد اتوبوس‌های ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه لرستان شوند؛ زیرا تأیید ورود دانشجو از طریق دستگاه نصب شده در اتوبوس است و شخص، بایستی دانشجوی این دانشگاه باشد.

به گفته ناصر پورخداداد، رئیس اداره نقلیه دانشگاه لرستان، تاکنون این دستگاه بر روی اتوبوس‌های دانشجویی وجود نداشته است و این اقدام، یک اقدام جدید در راستای تقویت شاخص‌های ساماندهی‌ و به‌روزرسانی سرویس‌های ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه لرستان است.

۱۴۰۲/۰۳/۲۱ - ۲۱:۰۲