اردوی تفریحی، گردشگری جمعی از دانشجویان دختر دانشگاه لرستان به مقصد آبشار بیشه برگزار شد

۱۴۰۲/۰۳/۱۹

اردوی تفریحی، فرهنگی، گردشگری جمعی از دانشجویان دختر ساکن سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان به مقصد آبشار بیشه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این اردوی تفریحی، فرهنگی، گردشگری، روز پنجشنبه، 18 خردادماه سال جاری، توسط مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان (زیرمجموعه کاری معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه)، برگزار شد.

دانشجویان دختر شرکت‌کننده در این اردو، نماز ظهر و عصر را به جماعت اقامه کردند.

همچنین در بخشی از این اردو، مسابقه فرهنگی، مذهبی برای دانشجویان اجرا شد.

دانشجویان با آبشار بیشه استان لرستان که از جمله جاذبه‌های مهم گردشگری طبیعی استان لرستان است آشنا شدند.

آبشار بیشه در سال 1387 در فهرست میراث طبیعی ایران، ثبت شد.

ارتفاع آبشار تا نقطه برخورد با زمین حدود 50 متر است و در جوار این آبشار روستاهای گوناگون و ایستگاه قطار بیشته قرار دارد.

همچنین وجود جنگل و پوشش گیاهی از جاذبه‌های این منطقه گردشگری است.

آبشار بیشه در 30 کیلومتری جنوب شرقی شهر دورود قرار دارد.

به‌ویژه در فصل گرما، این منطقه گردشگری، پذیرای گردشگران مختلف از سراسر کشور است.

آب‌های خروشان آبشار دیدنی بیشه وارد رودخانه سزار می‌شوند که رودخانه سزار نیز خود، از جاذبه‌های طبیعی گردشگری استان لرستان است.

۱۴۰۲/۰۳/۱۹ - ۱۴:۱۴