عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان در جمع پنج پژوهشگر جوان برجسته علوم پایه کشور قرار گرفت

۱۴۰۲/۰۳/۱۶

دکتر امین جمشیدی، عضو هیئت علمی زمین‌شناسی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان با انتخاب گروه علوم پایه فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، در جمع پنج پژوهشگر برجسته جوان سال 1402 علوم پایه کشور قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، دکتر امین جمشیدی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان از سوی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از پنج پژوهشگر جوان برجسته سال 1402 کشور انتخاب شده است که در آیین گرامیداشت روز ابوریحان بیرونی و نهمین دوره تجلیل از پژوهشگران جوان برجسته علوم پایه کشور، در تاریخ اول تیرماه سال جاری، تجلیل می‌شود.

این یک موفقیت علمی مهم برای دانشگاه لرستان و استان لرستان محسوب می‌شود؛ زیرا گروه علوم پایه فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، با بررسی و سنجش دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، تعداد پنج پزوهنشگر در سراسر کشور را به‌عنوان پژوهشگران جوان برجسته علوم پایه سال 1402 انتخاب کرده است.

آیین تجلیل از پژوهشگران جوان برجسته علوم پایه سال 1402 کشور را فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران در تاریخ مذکور (اول تیرماه سال جاری) به‌صورت حضوری و مجازی برگزار می‌کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره زمان و ساعت برگزاری آیین گرامیداشت روز ابوریحان بیرونی و آدرس لینک شرکت در این آیین، تصویر زیر را بخوانید:

۱۴۰۲/۰۳/۱۶ - ۰۸:۵۱