پیام مناسبتی مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان به‌مناسبت 14 و 15 خرداد

۱۴۰۲/۰۳/۱۴

مسئول دفاتر مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، با صدور پیامی، فرارسیدن 14 و 15 خردادماه را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، متن پیام حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود به این شرح است:

بسم ‌الله‌ الرحمن ‌الرحیم

یُریدونَ لِیُطفِئوا نورَ اللهِ بِأفواهِهِم و اللهُ مُتِمُّ نورِه وَ لو کَرِهَ الکافِرون

جلوه‌های توحید پروردگار عالم در روح جمعی انسان‌ها مؤمن در جای جای این جهان خود را نشان داده و می‌دهد.

یکی از زیباترین و رساترین جلوه‌های توحیدی در پوشش اسلام و قرآن، ایمان به وعده‌های الهی و نهراسیدن از احتمال شکست است.

پانزده خرداد ۱۳۴۲ یادگار امام بزرگوار ما در استکبارستیزی و مبارزه با فرعون زمان خود است که با تجلی پیامبرگونه، راه‌نشان همه‌ی آزادی‌خواهان و آزاداندیشان مجاهد در عالم گردید.

آن سال شیطان حاکم برای خاموش ساختن نور، دست به کشتن انسان‌های بی‌شماری زد تا به خیال باطل خود نور حقیقت و معنویت را خاموش سازد و در برابر امام راحل این بخش از تاریخ کشور را برای همیشه عزای همگانی اعلام کرد تا پانزده خرداد ۴۲ یادآور شهیدان راه اسلام و انقلاب در مبارزه با استبداد و استکبار در تاریخ نوین این سرزمین باشد

چندین سال بعد خرداد ۱۳۶۸ بنگاه‌های وابسته به سرمایه‌داران صهیونیست و همه‌ی بداندیشان به اسلام و انقلاب با خرسندی از وفات امام بزرگوار نمی‌داستند پروردگار عالم همچنان برای این سرزمین، به‌دنبال گستره بخشی نور خود و راهبر ساختن ایران عزیز برای همه‌ی امتها به ویژه امت‌های اسلامی است؛ از این روی پرچم انقلاب در دست امام دیگر قرار گرفت و به لطف الهی تاکنون این نظام و امت عزیز و سرافراز با راهبری و رهبری حکیم الهی راه خود را استوار در پیش گرفته است.

به امید خدای بزرگ با نگاه کریمانه‌ی حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ایران اسلامی بیش از پیش در پای‌بندی به اسلام و انقلاب و ولایت و نیز قدرت انجام کار موفق باشد و روز به روز بر قدرت مادی و معنوی جمهوری اسلامی افزون گردد.

و الله غالبٌ علی أمرِهِ

۱۴۰۲/۰۳/۱۴ - ۱۳:۰۹