حضور دانشگاهیان در آیین سوگواری سالروز ارتحال حضرت امام (ره)

۱۴۰۲/۰۳/۱۴

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان و رئیس سازمان بسیج اساتید استان لرستان، جمعی از اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه لرستان در آیین سوگواری سی و چهارمین سالروز ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران و نظام جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این آیین با حضور مردم و مدیران استان لرستان، روز یکشنبه، 14 خردادماه 1402 در حوزه علمیه کمالیه شهرستان خرم‌آباد برگزار شد.

همچنین نمایشگاه آثار هنری از سوی اداراتی همچون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان لرستان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان و اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان لرستان، با موضوعات رحلت حضرت امام (ره)، جهاد، شهادت، ایثار، قیام 15 خرداد و ... در محوطه حوزه علمیه کمالیه خرم‌آباد برپا شد که شرکت‌کنندگان از این نمایشگاه‌ها نیز بازدید کردند.

آیت‌الله دکتر سیدمجید بنی‌هاشمی، سخنران مهمان این آیین سوگواری بود.

آیت‌الله بنی‌هاشمی در سخنانش، اهمیت جایگاه و اثرگذاری حضرت امام خمینی(ره) را تبیین کرد.

وی به این نکته اشاره کرد که امام (ره) یک مرجع تقلید عادی نبود بلکه مرجعی بسیار اثرگذار در جهان معاصر بود.

آیت‌الله بنی‌هاشمی تصریح کرد: «حضرت امام (ره) یک شخصیت کاملاً انقلابی و حامی محرومان داشت».

وی به این نکته اشاره کرد که حضرت امام (ره) اسلام ناب محمدی (ص) را در جهان معاصر و امروز زنده کرد.

مدرس حوزه و دانشگاه اظهار داشت: «اسلام مدنظر حضرت امام (ره) اسلام گوشه‌نشین و سکولار نبود؛ بلکه اسلام سیاسی، اجتماعی کامل و جامع برای هدایت و راهبری بشر به‌سوی کمال و سعادت است».

آیت‌الله دکتر بنی‌هاشمی افزود: «اسلام ناب محمدی (ص) مدنظر حضرت امام (ره) مخالف اسلام متحجرین و اسلام آمریکایی بود».

وی تصریح کرد: «اسلام مدنظر حضرت امام (ره) اسلامی است که برای همه ابعاد زندگی انسان از ابعاد فردی و خانوادگی تا ابعاد سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، برنامه دارد».

۱۴۰۲/۰۳/۱۴ - ۱۴:۰۷