اردوی تفریحی، فرهنگی جمعی از دانشجویان دانشگاه لرستان برگزار شد

۱۴۰۲/۰۳/۱۳

اردوی تفریحی، فرهنگی جمعی از دانشجویان دانشگاه لرستان به مقصد طبیعت شهرستان چگنی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، اردوی تفریحی، فرهنگی ۵۰ نفر از دانشجویان سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان، به مقصد سراب رفت‌خان شهرستان چگنی با همراهی مدیر پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان (حسن صالحی‌راد)، محمد یگانه، رئیس اداره کانون‌های دانشگاه لرستان و مراد رحیمی، کارشناس فرهنگی در روز جمعه ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ با برپایی نماز جماعت و بحث‌های فرهنگی و مسابقات ورزشی بومی محلی برگزار شد.

مدیریت حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان از زیرمجموعه‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه است.

این اردوها در راستای اجرای مصوبه شورای رؤسا، معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های منطقه 5 کشور برگزار می‌شود.

تاکنون دانشگاه لرستان در این زمینه با برگزاری بیش از 20 اردو در نیم‌سال تحصیلی جاری یکی از دانشگاه‌های پیشرو منطقه است.

۱۴۰۲/۰۳/۱۳ - ۱۴:۲۹